NAČIN DOSTAVE

Dostavu svih pošiljaka vršimo putem dostavne službe na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Trošak dostave
Iznos narudžbe ispod 100,00 EUR – ukupan trošak dostave iznosi 4,45 EUR.
Iznos narudžbe iznad 100,00 EUR – dostava je besplatna.

Obrada i slanje pošiljki

Sve narudžbe zaprimljene do 12:00 sati radnim danom (pon-pet.), obrađujemo i šaljemo isti dan ukoliko je roba dostupna na skladištu.
Sve narudžbe zaprimljene nakon 12:00 sati – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, robu šaljemo slijedeći radni dan.
Ukoliko je odabran način plaćanja po ponudi, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš poslovni račun.

Rok isporuke pošiljki

Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima je do 3 dana od dana opremanja pošilje, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak.
Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe.

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome dobiti obavijest putem e-maila ili telefonski.
Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen.

Kupac je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

LEMA
X